×

Política de privadesa

Qui som

Des del 2010, l’associació per a l’Expansió de la Xarxa Oberta (eXO) aglutina col·lectius, entitats, empreses i persones amb l’objectiu de promoure les xarxes de telecomunicacions obertes, lliures i neutrals, el foment del coneixement de les tecnologies de la comunicació i la informació, així com la promoció de comunitats d’usuaris i usuàries solidàries sobre una base territorial i veïnal.

L’associació eXO està profundament vinculada al projecte Guifi.net i es regeix pels mateixos principis que aquest. També col·labora amb la Fundació per la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral Guifi.Net.

L’associació eXO està legalment inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, Barcelona, Secció 1a, Núm 42364 i al Registre d’Operadors de Telecomunicacons sota l’expedient 2011/1440

Més informació: https://test.xrcb.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Dades de les ràdios donades d’alta
Per a les ràdios registrades a la web emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web poden també editar aquesta informació.

Mèdia
Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes
Quan una ràdio usuaria  inicia sessió es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Al donar d’alta una ràdio o publiqueu un podcast, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web
Els articles en aquesta pàgina web inclouen contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre l’usuari, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Les ràdios que disposen d’un compte en aquest lloc web poden demanar que els enviem un fitxer d’exportació de les seves dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgin proporcionat. També poden demanar que esborrem qualsevol dada personal que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

Informació de contacte

Podeu contactar amb nosaltres al correu info@xrcb.cat

Continguts i drets d’autor
1.- La XRCB és un projecte no comercial i el seu objectiu és exclusivament crear una xarxa de relacions i visibilització entre ràdios.

2.- La XRCB promou la creació de continguts amb llicències Creative Commons i Copyleft.

3.- La XRCB no es fa responsable dels continguts aportats per les ràdios usuàries de la plataforma. Si aquests continguts estan subjectes a copyright, en cap cas seran utilitzats per la XRCB amb finalitats comercials. Tanmateix, la XRCB no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels creadors dels diferents programes que estan allotjats a la plataforma.

4.- Cada ràdio és responsable dels drets d’autor pels continguts emesos des del perfil de la seva ràdio, és a dir, dels arxius d’àudio allotjats en la plataforma de la XRCB. Els continguts protegits amb llicències copyright s’utilitzaran exclusivament dins del marc del programa Cultura Viva que donarà cobertura dins del seu contracte amb la societat d’autors i editors.

5.- Cada ràdio és responsable de la gestió dels continguts protegits per drets d’autor en les seves respectives plataformes i llocs web.