Carne Cruda és un dels podcasts més admirats i possiblement el podcast independent més conegut. Vam tenir el plaer de comptar per la jornada “Enredant les ones” a dos dels membres de l’equip de Carne Cruda, el Manu Tomillo i la Rocío González Fdez-Blanco.
Tots dos periodistes van portar als participants en un recorregut a través de referents del podcast, els van iniciar a la producció radiofònica utilitzant el mòbil com a eina d’enregistrament, i van compartir les bases per explicar bones històries en format àudio.
Fotos de Nikoline Arns.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Galetes estrictament necessàries
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.